Quan presentàvem el nou àlbum del Miquel, 'La línia màgica', parlàvem de "la resistència que es replegava", d'un equip de persones que, mogudes per l'amor i la passió a les cançons, s'organitzaven per fer-les arribar com més lluny millor. Hem volgut crear l'equivalent romàntic a una troupe de valents, una "resistànce" a la francesa. Una resistència que de vegades pateix i s'assembla més a l''Allo Allo' que a una altra cosa, però que persisteix malgrat tot.

Els dies passen i les alegries s'acumulen i no se'ns acut millor exemple de resistència radical que la de les botigues de discos, els sherpes de la música, que donen suport, espai i aconsellen a qui té ganes de descobrir i sorprendre's. Les botigues estan sent unes aliades fidels d'aquest nou disc i és per això que ens hem conxorxat amb elles per ensenyar les noves cançons en un format nou, acústic i itinerant.

 

Què és la línia màgica de botigues?

 

Una celebració de les cançons i de les persones que les fan possibles. Un seguit de showcases en format de duet acústic i amb sorpreses, que passarà per algunes de les botigues més importants del territori i més enllà. Cada showcase comptarà amb un presentador que en farà els honors: periodistes, crítics i escriptors que explicaran les cançons amb la gràcia que pertoca.

 

 

 

9.jpg

martulina divina

6 DE MAIG VIC

a les 12:00h
presenta JOSEP LLUÍS GARCÍA
(melòman radical)

8.jpg

fnac el triangle

11 DE MAIG BARCELONA

a les 19:00h
presenta l'escriptor MILO J. KRMPOTIC (Librújula, Blisstopic)

7.jpg

FNAC CALLAO

12 DE MAIG MADRID

a les 19:00h
presenta JOSÉ MANUEL SEBASTIÁN
(Hoy Empieza Todo 2, Radio 3)

5.jpg
4.jpg
2.jpg

DISCO 100

27 de maig BARCELONA

a les 12:00h
presenta Yeray s. Iborra
(Mondo Sonoro, SomAtents)

CENTRE BOTÀNIC

3 DE JUNY REUS

a les 12:00h
La floristeria radical que ha fet el ram de la portada.

MOBY DISK 

17 DE JUNY GIRONA

a les 19:00h
presenta Xavi Castillón
(El Punt Avui)

Ben aviat confirmarem noves dates a

LLEIDA
VALÈNCIA
SARAGOSSA
GRANADA
BARCELONA
MADRID