miquel-vilella-estiu-net.jpg
miquel-vilella---single.jpg

iCat torna a la FM i ho fa en plena forma, disposada a celebrar cada pas plenament. Per primer cop ho farà amb una campanya molt especial que donarà la benvinguda a la desitjada 'connexió': la cançó de l'estiu d'iCat signada i defensada per l'inenarrable Miquel Vilella. "Amor a la plaça" és pop esplendorós, vivaç - llum absoluta per a una cançó de melodia encomanadissa i expansiva.

Mesclat pel genial Santos Berrocal a Blind Records (Sidonie, Love of Lesbian, Supersubmarina i Joan Masdéu) i masteritzat a Magic Garden Mastering de Los Angeles pel Brian Lucey que ha treballat amb The Shins, The Kills, Lucinda Williams, Arctic Monkeys i Black Keys entre d'altres . Enregistrat als estudis MBG Audio a Tarragona

_A_F4443.jpg

TOT MEU

El darrer videoclip que hem fet és de "Tot Meu", la cançó ballaruca de "La línia màgica": la recreació contemporània de la història d'un Ventafocs trist enfilat a un tren de rodalies.

 

Al clip:

  • Hi surt un stalker.
  • No hi surt cap zombie.

Direcció: Dimas Rodríguez i Èric Palaudàries

Càmara i edició: Èric Palaudàries

Amb la col·laboració de David Anguera

Miquel Vilella
“Tot Meu”, pedía a gritos un videoclip lleno de colores para acompañar esta música bailonga y quasi-disco y contrastar la historia que cuenta, una de triste final en la que Miquel explica que estamos condenados a valorar el amor que recibimos, cuando lo perdemos; siempre demasiado tarde.
— Radio 3
snapvideo.jpg

la línia màgica

 

El tercer disc del Miquel Vilella porta per títol "La línia màgica" (MET/Satélite K, 2017) i és un disc sobre l'amor, o potser més acuradament caldria dir que és un disc sobre les diferents circumstàncies de l'amor. El títol l'inspira la conquesta de la ruta "Magic Line" al K-2: una fita de l'alpinisme que, com passa sovint amb les grans històries d’exploració, té un final tan heroic com tràgic. La muntanya mítica, com l'amor i les cançons, quan són atacades amb puresa i decisió, revelen el que sabem: que la ruta impossible existeix.

 

 
vlcsnap-2017-03-26-17h41m15s121.png
miquelvilella_portada_laliniamagica.jpg

CRÈDITS

Compost, interpretat i produït per Miquel Vilella.

Mesclat per Miguel Zanón i Miquel Vilella.

Masteritzat per Miguel Zanón.

Enregistrat als estudis MBG Audio i The Campboards Recording Studio.

Músics: Ramon ‘Monxo’ Grau (bateria), Xavier ‘Kanyi’ Cañisá (baix), Miguel Zanón (guitarra), Raül Contreras (violí), Vicenç Vidiella (cello) i Jordi Gil (trompeta).

Disseny OVNI Comunicació. Fotos Carles Fargas. Flors Centre Botànic.