miquel-vilella-estiu-net.jpg
miquel-vilella---single.jpg

iCat torna a la FM i ho fa en plena forma, disposada a celebrar cada pas plenament. Per primer cop ho farà amb una campanya molt especial que donarà la benvinguda a la desitjada 'connexió': la cançó de l'estiu d'iCat signada i defensada per l'inenarrable Miquel Vilella. "Amor a la plaça" és pop esplendorós, vivaç - llum absoluta per a una cançó de melodia encomanadissa i expansiva.

Mesclat pel genial Santos Berrocal a Blind Records (Sidonie, Love of Lesbian, Supersubmarina i Joan Masdéu) i masteritzat a Magic Garden Mastering de Los Angeles pel Brian Lucey que ha treballat amb The Shins, The Kills, Lucinda Williams, Arctic Monkeys i Black Keys entre d'altres . Enregistrat als estudis MBG Audio a Tarragona

 

AIXOPLUC
NOU SINGLE

Aixopluc, el nou i últim single extret de l'àlbum "La Línia Màgica". Es publica ara a totes les plataformes digitals. 
 

miquel-vilella-single-aixopluc.jpg

Aixopluc és una paraula manllevada, per dir-ho finament. És el nom de l'estudi de l'arquitecte català resident a Sydney, David Tapias. El David és un bon amic del Miquel que de tant en tant truca amb alguna idea esbojarrada. Als amics, habitualment, no els sabem dir que no i així passa que ens trobem, sense saber massa bé com, vivint en un estudi de cartró un cap de setmana amb l'Agustí Busom i l'Àlex Torío

Aquest cop, la trucada del David va ser molt fructífera. Va proposar al Miquel que passés uns dies dalt del refugi CampCommons a les afores de Porrera i així va ser com d'un dia per l'altre el Miquel es va trobar enfilat dalt d'un cingle al bellmig del Priorat sense res més a fer que escriure una cançó.

La ironia de tot plegat és que la cançó que el Miquel va escriure dalt de la muntanya no és "Aixopluc". És aquesta altra cançó que no hi té res a veure.


Aixopluc neix allí, també. Neix de l'idea de la cabana, del sostre en un lloc inhòspit. Quan vam llançar "La línia màgica" us vam explicar que era un disc sobre l'amor i què és l'amor si no un refugi, aixopluc del món exterior?

Cucs de seda, amb el seu fil, brodaré el teu nom!

 

_A_F4443.jpg

TOT MEU

El darrer videoclip que hem fet és de "Tot Meu", la cançó ballaruca de "La línia màgica": la recreació contemporània de la història d'un Ventafocs trist enfilat a un tren de rodalies.

 

Al clip:

  • Hi surt un stalker.
  • No hi surt cap zombie.

Direcció: Dimas Rodríguez i Èric Palaudàries

Càmara i edició: Èric Palaudàries

Amb la col·laboració de David Anguera

Miquel Vilella
“Tot Meu”, pedía a gritos un videoclip lleno de colores para acompañar esta música bailonga y quasi-disco y contrastar la historia que cuenta, una de triste final en la que Miquel explica que estamos condenados a valorar el amor que recibimos, cuando lo perdemos; siempre demasiado tarde.
— Radio 3
snapvideo.jpg

la línia màgica

 

El tercer disc del Miquel Vilella porta per títol "La línia màgica" (MET/Satélite K, 2017) i és un disc sobre l'amor, o potser més acuradament caldria dir que és un disc sobre les diferents circumstàncies de l'amor. El títol l'inspira la conquesta de la ruta "Magic Line" al K-2: una fita de l'alpinisme que, com passa sovint amb les grans històries d’exploració, té un final tan heroic com tràgic. La muntanya mítica, com l'amor i les cançons, quan són atacades amb puresa i decisió, revelen el que sabem: que la ruta impossible existeix.

 

 
vlcsnap-2017-03-26-17h41m15s121.png
miquelvilella_portada_laliniamagica.jpg

CRÈDITS

Compost, interpretat i produït per Miquel Vilella.

Mesclat per Miguel Zanón i Miquel Vilella.

Masteritzat per Miguel Zanón.

Enregistrat als estudis MBG Audio i The Campboards Recording Studio.

Músics: Ramon ‘Monxo’ Grau (bateria), Xavier ‘Kanyi’ Cañisá (baix), Miguel Zanón (guitarra), Raül Contreras (violí), Vicenç Vidiella (cello) i Jordi Gil (trompeta).

Disseny OVNI Comunicació. Fotos Carles Fargas. Flors Centre Botànic.